Ontdek je Gebruiksaanwijzing en Begrijp weer Wie jij Bent!

Je slaat de laptop dicht, en zucht even diep, het was weer een feest der herkenning in dit webinar, en het maakte nog wat meer duidelijk over jouw hoogbegaafdheid. 

Maar de zucht was alleen niet meer van opluchting zoals het wel in het begin nog was, maar van frustratie. Frustratie, verdriet en een pijnlijk besef;


Het was echt een enorme opluchting om erachter te komen dankzij de spiegel die je kinderen ophielden dat je zelf wel eens hoogbegaafd kan zijn en waarom bij jou altijd alles zo moeilijk lijkt te gaan. Dat er niks mis is met jou. 


Je weet het nog precies, het moment toen waarop je voelde dat er weer hoop was dat je nu eindelijk vooruit kon gaan komen omdat je eindelijk kon gaan begrijpen waarom het altijd zo ‘anders’ voelde en ging bij jou, en hoe het dan wel werkt bij jezelf. Hoe meer je dit probeert te begrijpen, hoe meer je pijnlijk geconfronteerd wordt dat je jezelf zo kwijt bent. 


Waar je eerst zo intens blij werd van alle puzzelstukjes die op zijn plek vielen, en deze herkenning en informatie gretig opslurpte, voelde je de laatste keer die intense frustratie bij de laatste ebook en webinar en hoor je het jezelf zeggen; 


“MAAR HOE DAN?!”


“Ja, ik weet dat ik snel denk en veel verbanden leg en 10 stappen verder ben dan de rest”

“Ja, ik weet prikkelgevoelig ben en waarschijnlijk Hoogsensistief en Hooggevoelig”

“Ja, ik weet dat ik me vaak aanpas en een masker op heb”


“Ja, ik weet ondertussen dat ik anders ben”


En daar komt weer keihard de wanhoop en radeloosheid om de hoek kijken, die jou weer haarscherp laat zien hoe de vork in steel steekt en waar je elke keer op stuk loopt;


“Maar met alles wat ik weet, hoe moet ik dan weten hoe ik mijn leven makkelijker voor mezelf inrichten kan dan? Hoe werk ik dan echt? En wat betekent dit dan eigenlijk voor mij? 


“Wat heb ik nu te doen? Ik weet het niet meer!"


Nog een keer een diepe zucht, al zittend op die bank, omdat je het niet meer ziet zitten. Het is allemaal zo intens vermoeiend geweest, ook al voor je ontdekking in je eigen leven en de problemen met je eigen kinderen, en je weet niet meer de puf op te brengen om nog iets aan te gaan. Het vertrouwen is er niet meer. Die angst voor nieuwe teleurstellingen is te groot. Juist omdat de hoop er zo was dat toen je dit allemaal besefte je eindelijk wist wat dan wel voor jou zou gaan werken.  Je beter voor jezelf kon gaan zorgen, en vol energie het vertrouwen in jezelf kon gaan vinden en weer zou gaan geloven in jezelf. 


Je weet dat er meer in je zit, het komt er alleen niet uit..


En juist daar raakt het je vanwege je kinderen. Je beseft weer eens hoe pijnlijk dit allemaal is, en hoe hard het nodig is om voor jezelf te kunnen staan en zorgen in een wereld waar jij je altijd anders zal voelen. 


Je besluit naar bed te gaan, ondanks dat je weet dat je hier wakker van gaat liggen….


  • Hoe zou het voor jou zijn als je naar bed ging, volledig voldaan, en daarom vanuit een intens tevreden en warm gevoel heerlijk in slaapt valt waar er geen sprake meer is van onrust en niet slapen ondanks je oververmoeidheid.  Omdat je de hele dag gewerkt hebt aan hoe jij van betekenis wilt zijn, voor jezelf, voor je kinderen, voor de wereld, en waarin je echt precies weet waar je passie zit en wat je persoonlijke missie is in dit leven. Waar jij voor jezelf hebt besloten hoe je constant de regie in eigen handen neemt omdat je nu juist weet dat alleen jij weet hoe je werkt. Dat wat er meer in je zit komt er eindelijk uit, en je weet concreet welke stappen je daarvoor te zetten hebt.

  • Hoe zou het voor jou zijn als je kind(eren) tijdens het eten aan tafel tegen je zegt dat het zo fijn is om een hoogbegaafde moeder te hebben die hem/haar echt begrijpt maar ook elke keer hem/haar zo goed kan helpen met hoe het werkt en wat dit allemaal betekent voor jezelf omdat jij zelf voor hem/haar echt het voorbeeld bent? Je hoort hem nog zeggen in het vervolg dat het toch jammer is dat er nog zoveel kinderen als volwassenen te maken hebben met een taboe of niet hebben wat jullie wel hebben als gezin waarin hoogbegaafdheid normaal is. Aan het einde vertelt je kind nog trots vertelt dat die het eigenlijk wel gaaf vind om hoogbegaafd te zijn en anders te kunnen denken.

  • Hoe zou het voor jou zijn als energie geen probleem meer is, je niet meer te maken hebt met altijd maar doorslaan in je balans, en keer op keer niet weten hoe het toch anders moet. Met andere woorden; jij precies weet hoe je voor jezelf kan zorgen, wat je nodig hebt, en wat je te doen hebt hiervoor? Je het gevaar van een nieuwe burn-out of Bore-out die altijd op de loer lag is verleden tijd. Je voelt weer vertrouwen in jezelf waardoor je steeds beter jezelf kan toestaan om te doen wat voor jou werkt zonder je iets aan te trekken van wat een ander of de omgeving daarvan vindt.

Hoe zou het echt voelen, als je weer kan zeggen ‘Ik doe er toe!’?


Vraag direct een gratis sessie aan: Ja, Ik wil er Toe Doen! 

12 weken Programma

Ontdek jouw gebruiksaanwijzing en begrijp weer Wie jij Bent;


Gratis Vrijblijvend Matchcall vooraf! Jouw investering €1249,- of in deelbetalingen 3x €450inc. Aandacht op Leefstijl voor een Boost van Energie


Het 12 weken Programma bevat;

  • 2x 1- wekelijkse kick-off sessie van 1-1,5 uur waarin jij jezelf volledig gaat ontdekken en inzichtelijk krijgt waar je vandaan komt en waar je nu staat, en wat nu je status quo is hoe het met je gaat; er ontstaat een plan waarin jij gaat groeien en je gebruiksaanwijzing kan vinden. 
  • 5 x 2 wekelijkse sessie van 30-45min. Constant gericht op jouw groei, jouw ontwikkelingen en ontdekkingen. Jouw balans en energie.
  • Online Academie; 6 Leefstijlmodules gevuld met videotrainingen & tools om je leefstijl te verbeteren en te versterken zodat jouw energie jou gaat boosten in je groei.Na 12 weken is er dit voor jou veranderd:


Na 12 weken; Is er geen ‘Hoe dan’ meer, maar heb je deze vervangen door een constante ‘Waarom?, Nou daarom!’. Je hebt geleerd hoe jou gebruiksaanwijzing is, wat jij daarvoor te doen hebt, en kan dit eindelijk aan jezelf uitleggen.

Na 12 weken; Weet jij precies wat jouw blauwdruk is, je persoonlijke missie, je passie, waarvan je ‘aan’ gaat, en waar jij constant aandacht op moet houden om trouw te kunnen zijn aan wie jij bent en wat voor jou zo enorm belangrijk is dat je voelt ‘Ik doe er toe’. Je gaat zien en voelen hoe jij van betekenis wilt en kunt zijn.  

Na 12 weken; Ken jij al je eigen valkuilen en oude patronen waardoor je constant doorslaat in je balans, oud gedrag inzet en je eigen doelen niet behaald. Je begrijpt precies hoe jij werkt in je balans, wat de impact van hoogbegaafdheid daarop is voor jou, en waar je de verandering kan inzetten

Na 12 weken weet jij alles over jouw totaalbalans en hoe die juist als basis van jouw succes in alles wat je wilt bereiken in je leven kan fungeren. Je leest jezelf zo goed af, dat je precies weet welke interventies er nodig zijn om te voorkomen dat je uit balans knalt en juist jezelf non-stop kan boosten in wat je echt wilt bereiken. Inc de kracht van Leefstijl voor je energie.

Dus na 12 weken kan jij het weer ‘zelluf doen’; Jij kan dan ongelooflijk goed voor jezelf zorgen en weet precies de grenzen te stellen, fysiek als mentaal, zonder de frustratie van niet begrepen worden of serieus genomen worden, omdat je bent gaan staan voor jezelf en wat jij nodig hebt.

Jouw investering voor het Programma Ontdek je Gebruiksaanwijzing en Begrijp weer Wie je Bent’  is €1249,-

of in deelbetalingen van 3x €450,-


Vraag nu de Gratis Vrijblijvende Matchcall aan of dit programma geschikt is voor jou;

Zij gingen je voor...

Cicilia Machielsen

Voordat ik aan de training van Riejanneke mee deed: 

- had ik een laag zelfbeeld,

- luisterde ik niet naar mijn gevoel (van wat ik echt nodig had),

- voelde ik me vaak niet begrepen en alleen.


Na het meedoen aan het programma leerde ik dat:

- ik mijzelf mag zijn en voor mijzelf op kom op verschillende vlakken

- ik trots mag zijn en ben op wie ik ben met mijn eigen kwaliteiten

- om balans te krijgen ge positieve energie tegenover energietrekkers moet hebben die in balans zijn. Dus duidelijk aangeven wat je nodig hebt en niet wil (waar mogelijk) en dit zelf waarmaken (ook al is dit op lange termijn) en zeer regelmatig (kleine) dingen doen die je energie geven.


Ik beveel daarom ook deze training zeer aan, want:

1. Riejanneke is zelf ook hoogbegaafd en doet het echt uit haar hart, waardoor het proces wordt versneld.

2. Zij neemt iedereen serieus en geeft je goede feedback en tips.

3. Doordat ze ook ervaringsdeskundige is, kan ze je echt verder helpen.

Jantine de Jong
Over het programma!
Voordat ik aan de Training van Riejanneke mee deed, dacht ik alleen maar negatief over mijn hoogbegaafd zijn…
Na het meedoen van het programma, leerde ik dat mijn hoogbegaafde zijnskenmerken juist mijn kracht zijn!
Ik beveel daarom ook deze Training aan, want:
1) Riejanneke houdt een prachtige spiegel voor aan je! Zij hoort en ziet zoveel. 😊
2) Je leert zoveel over jezelf, dat het van frustratie naar fascinatie gaat.
3) Als bonuspunt - je cameravrees is vervolgens verleden tijd. 😉
Sabine van den Bosch

Voordat ik aan de Training van expert Riejanneke mee deed wist ik geen juist traject of antwoorden te vinden over hoe je met HB je werk en leven een richting kunt geven, waarin je HB eigenschappen en talenten zichtbaar kunt laten zijn zonder je aan te passen.

Nu ik aan dit unieke programma heb meegedaan heb ik geleerd wat juist mijn krachtige unieke zijnskenmerken zijn en hoe ik ze voor mij kan laten werken. Voel ik mij erkent in wie ik ben en gesterkt om wat ik juist allemaal kan. Riejanneke heeft een onuitputtelijke schat aan kennis en ervaring, is doortastend en geeft in het programma ook meteen ongelofelijke knappe persoonlijke 1 op 1 feedback.

Ik beveel deze training echt aan omdat je nergens anders zoveel kennis met zeer unieke persoonlijke opdrachten krijgt die JOUzelf meteen in ontwikkeling brengen. Je meteen effect ondervindt in elke fase en voor eens en altijd weet waarom je bent zoals je bent met HB. Maar nog veel belangrijker ook gelukkiger en sterker naar buiten wordt omdat je door Riejanneke’s ogen leert waarom je bent zoals je met HB. Eeuwig 🙏🏼

Willeke Jonker
Ik heb twee soort trajecten bij Riejanneke gevolgd en het heeft mijn leven veranderd. Waar ik de hoop op meer energie had opgegeven, is dat door de trajecten met Riejanneke wél gelukt. Ik kan het oprecht aanraden!

Ontdek je Gebruiksaanwijzing en Begrijp weer Wie jij Bent!