'Het moment waarop je tot de ontdekking kwam dat jijzelf wel eens Hoogbegaafd kon zijn'

Aan de ene kant dacht je…oohhh, dit! En aan de andere kant dacht je…Oh jee..


Er zijn wel degelijk dingen op zijn plek gevallen, je begrijpt dingen nu beter,. Je bent jezelf al wat meer gaan begrijpen en wat milder geworden naar jezelf. Maar aan de andere kant stelt het je voor nieuwe vraagstukken, nieuwe problemen, nieuwe uitdagingen, want hoe kan je dan het leven makkelijker voor jezelf inrichten en wat betekent dit voor mij?

Je hebt er van alles over gelezen, gevolgd, gezien, gehoord, en hoe treffend het ook elke keer was, het confronteerde je ook met de constant terugkerende vraag: "Maar hoe dan?!"


Hoe functioneert een hoogbegaafde dan? 

Hoe zorg ik ervoor dat ik beter voor mezelf kan zorgen in wat ik nodig heb, weet wat ik nodig heb, en dit mezelf ook kan toestaan? 


Hierin kan ik jou helpen. Benieuwd wat we er samen uit kunnen halen?


Elke maand geef ik er 5 gratis sessies weg, schrijf je nu in hieronder en je hoort binnen 2 dg van me terug over je sessie.

De sessie vind online plaats en je krijgt vooraf een vragenlijst. Het duurt ongeveer 45 minuten. Via de email maken we een afspraak hiervoor.

Zij zijn je voor geweest:

Ellen Bouma
Ik zag een aantal treffende filmpjes van Riejanneke over hoogbegaafdheid. Deze dame weet precies waar ze het over heeft, voelde ik. Een echte ervaringsdeskundige op het gebied van hb. In een zoomcall kwam ze zeer snel tot de kern. Wat een enorm goed intuïtief vermogen!!lace for a quote!
Jantine de Jong
Over de zoomcall
Het fijne aan Riejanneke is: zij gaat gelijk de diepte in! Hét grote thema in mijn leven is voor mij nu bekend.
Dit voelde zeker als een bonus: aan het einde kwam ze met bruikbare tips waar ik zeker iets aan heb.
Nogmaals dank je wel Riejanneke! Fantastische achternaam heb je voor dit werk - je hebt bij mij zeker iets ontkiemd. :)

Ja ik meld me heel graag aan voor de gratis 1 op 1 "Hoe dan" sessie!