Master your Balance

Doorbreek je gevecht met je Energie


  •  In 4 stappen volledig grip op je energielekken en disbalans
  • Uitleg en inzet “Open je O.G.E.N”. Methode
  • 4V Motor integratie zodat brandstof van buitenaf niet meer nodig is
50%
Gratis Downloaden
Master Your Balance Cover

Dit vonden zij van het Ebook:

Jan Damen
Riejanneke is een persoon met het hart op de juiste plaats. Zij weet met haar enthousiasme en doorzettingsvermogen veel mensen aan te spreken. Haar Ebook was een stuk met veel enthousiasme geschreven. Wat mij bij enorm positief binnenkwam, zij weet de alledaagse probleempjes, vlot en gemakkelijk met enthousiasme te benoemen, en een mooi antwoord erbij te geven. Met vriendelijke groet, Jangreat place for a quote!
Desiree Ven
Ik heb het e-book Master your Balance van Riejanneke gedownload en gelezen. Voor mij een eyeopener. Duidelijk opgezet en het legt de bal waar hij moet liggen: bij jezelf. Maar wel op zo'n manier dat het mogelijk wordt om stappen te zetten. Je kunt je eigen balans in kaart brengen. Daarna geven haar unieke manier van dingen uitleggen en beschrijven inzicht en dan is het aan jezelf.
Mocht je écht met jezelf aan de slag willen, dan is dit een goed begin. 
Sharon Dirksen
Het e-book van Riejanneke: Master your Balance, Grip op jezelf en grip op je leven, geeft echt een hele fijne Boost! Hiermee kan je weer door... En direct een mooi naslagwerk om er weer even bij te pakken als je het toch even niet meer ziet. Dankjewel Riejanneke voor het delen!